Forum aferyibezprawie.org Strona Główna aferyibezprawie.org
forum dyskusyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Niewinie skazany

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum aferyibezprawie.org Strona Główna -> Prokuratury
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jolanta Sendek

PostWysłany: Sob Kwi 10, 2010 6:24 pm    Temat postu: Niewinie skazany Odpowiedz z cytatem

Prokurator D. Sulikowski i sędzia M. Buczek bardzo dobrze wiedzą ze mój maż jest niewinny i odsiaduje niesprawiedliwy drakoński wyrok za czyny nie popełnione .Wiem tez już na pewno że gdyby ta sprawa wróciła do ponownego rozpatrzenia to mój mąż Zenon został by uniewinniony – i należało by mu się ogromne odszkodowanie finansowe za wyrządzone mu i mojej rodzinie krzywdy moralne fizyczne psychiczne i finansowe a przede wszystkim za bezzasadne przetrzymywanie go w areszcie pod 2 lata i skazanie go za czyny nie popełnione na tak straszny wyrok .Dlatego właśnie w S.N nawet nie dał uzasadnienia wyroku na piśmie ponieważ nie widzą panowie sędziowie ja to uzasadnić. gdyż odnośnie mojego męża nie maja żadnych dowodów jego winy, i tylko dlatego woleli zamieść wszystko pod dywan aby PRAWDA NIGDY NIE UJRZAŁA ŚWIATŁA DZIENNEGO. A ich poczynania były bezkarne .”Kruk krukowi oka nie wkole.” Nadal w Polsce w moim kraju stosuje się prawo "Stalinowskie - dajcie człowieka a paragraf się dopasuje "
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum aferyibezprawie.org Strona Główna -> Prokuratury Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: