Jolanta Sendek
|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 6:24 pm Temat postu: Niewinie skazany |
|
|
Prokurator D. Sulikowski i sędzia M. Buczek bardzo dobrze wiedzą ze mój maż jest niewinny i odsiaduje niesprawiedliwy drakoński wyrok za czyny nie popełnione .Wiem tez już na pewno że gdyby ta sprawa wróciła do ponownego rozpatrzenia to mój mąż Zenon został by uniewinniony – i należało by mu się ogromne odszkodowanie finansowe za wyrządzone mu i mojej rodzinie krzywdy moralne fizyczne psychiczne i finansowe a przede wszystkim za bezzasadne przetrzymywanie go w areszcie pod 2 lata i skazanie go za czyny nie popełnione na tak straszny wyrok .Dlatego właśnie w S.N nawet nie dał uzasadnienia wyroku na piśmie ponieważ nie widzą panowie sędziowie ja to uzasadnić. gdyż odnośnie mojego męża nie maja żadnych dowodów jego winy, i tylko dlatego woleli zamieść wszystko pod dywan aby PRAWDA NIGDY NIE UJRZAŁA ŚWIATŁA DZIENNEGO. A ich poczynania były bezkarne .”Kruk krukowi oka nie wkole.” Nadal w Polsce w moim kraju stosuje się prawo "Stalinowskie - dajcie człowieka a paragraf się dopasuje " _________________ Jolanta |
|